Hvorfor blive kørelærer?

  korelaerer-uddannelse

  Du kan arbejde for en køreskole, starte din egen eller endda blive ansat af transportministeriet til at gennemføre køreprøver (eller tilsvarende). Du skal have officiel anerkendelse fra regeringen, hvis nærmere detaljer kan variere fra region til region. Du bør have upåklagelige kørefærdigheder, en pletfri kørebog og en vis erhvervserfaring. Hvis du ønsker at bliv kørelærer, skal du måske først tage og bestå et uddannelseskursus (køreprøve, sikkerheds- og færdselsregler og måske undervisningskompetence). Et “Student Driver”-kofangerklistermærke er ikke en tilladelse til at begynde at opkræve kørsler af folk. Det er obligatorisk at følge den fastsatte protokol.

  Hvem ønsker at tilbringe sine dage med hovmodige teenagere, der ønsker at lære at køre bil? For det første skal du nok gætte, hvor mange af dine elever der er voksne. Folk, der først lige er kommet til landet, folk, der ikke gad at lære det, da de var yngre, og dem, som du har brug for et andet kørekort for at udføre deres arbejde. Lønnen er heller ikke lav, men er stadig tilfredsstillende.

  Vedvarende behov

  I alle lande med køretøjer vil der altid være behov for køreskoler og kørelærere. Der ender aldrig med at ske noget. Og med unge, der når myndighedsalderen hver dag (et eller andet sted er en teenager blevet 16 år). Endnu en, hvis du skulle undre dig. Yderligere) Der er ingen vej ud af denne situation. Man kan arbejde lige så hårdt som en bæver eller slappe af som et dovendyr. Det er op til dig at bestemme. Folk vil stå i kø, når de hører, at du forsøger at øge antallet af indskrevne elever. Teenagere ser frem til at blive 18 år, fordi det er det tidspunkt, hvor de lovligt kan køre bil og begynde at plage deres forældre for at få lov til at køre bil.

  Du nyder at køre bil, simpelthen fordi du kan.

  Som kørelærer går jeg ud fra, at du i det mindste “nyder” at køre bil. Mange mennesker, inklusive mig selv, har dog en ægte passion for at køre i bil. Det er befriende. Eventyr og begejstring ved at finde nye steder. Når man kører, ruller man vinduerne ned og mærker vinden i håret. De fleste bilister sætter sig bag rattet af andre grunde end transport.

  Du behøver aldrig mere at råbe “Shotgun” igen

  Ingen ved med sikkerhed, hvornår man begyndte at råbe “shotgun” for at gøre krav på det forreste passagersæde, men dets rødder kan spores tilbage til diligencedagene, hvor den person, der sad forrest, forventedes at have et haglgevær ved hånden i tilfælde af, at køretøjet blev angrebet på vej mellem byerne. Som en del af Køreskole Ballerup vil du altid køre forrest.

  Radiostyring

  Når det gælder valg af radiostation under kørslen, er der en række uudtalte normer. Nogle holder fast i filosofien om “førerens valg”, mens andre anerkender retten til at vælge en navigator under visse betingelser eller i det hele taget. Nogle udvider dette privilegium til også at omfatte passagerer. Du skal ikke bekymre dig om det. Det er i sidste ende op til dig som lærer at bestemme.