Hoe u een iPhone-applicatie bouwt

  Iphone Reparatie Utrecht

  Wil je eigenlijk een iPhone applicatie bouwen?

  Dit lijkt in het begin misschien een dwaas onderzoek. Toch ben ik van plan ervoor te zorgen dat u uw doelmarkt volledig hebt verkend en ook hebt overwogen of het de voorkeur verdient om een app op het Blackberry- of Android-systeem uit te brengen.

  Als je je zinnen hebt gezet op een iPhone-app, dan vraag ik je om ook na te denken over wat er gebeurt als het een succes wordt? Ja, ik neem aan dat je iPhone-applicatie zeker een succes zal worden vanwege het feit dat ze zo snel groeien. Zal het bureau dat u gebruikt in staat zijn om een vergelijkbare applicatie op de verschillende andere platforms te lanceren om klanten niet van elkaar te vervreemden? Kiest u ervoor om uw iPhone-applicatie te combineren met misschien een mobiele website waarmee alle andere smartphonegebruikers toegang kunnen krijgen tot uw inhoud?

  Zoek de iPhone-applicaties die je leuk vindt!

  Ik heb talloze websites en iPhone-applicaties afgehandeld en een van de blunders die ik regelmatig ontdek, zijn managers die te afhankelijk zijn van de ontwikkelaars. Ik raad aan dat je als onderdeel van je eerste korte film echt nadenkt over alle verschillende soorten iPhone-applicaties die op jouw markt verkrijgbaar zijn. Als er daarna geen iPhone-apps zijn, overweeg dan gewoon wat je leuk vindt. Overweeg waarom de ene beter stroomt dan de andere, welke elementen je irriteren en welke suggesties je zou kunnen gebruiken om je iPhone-applicatie te bouwen.

  Apple Connect begrijpen voor uw iPhone-applicatie

  Apple Attach is een website die wordt gebruikt door de programmeur van uw iPhone-applicatie. Het is eigenlijk een site die de details van je applicatie bevat en die wordt gebruikt om de binaire code van je iPhone-applicatie naar Apple te sturen zodat ze deze kunnen goedkeuren … als je geluk hebt (daar kom ik zo op).

  Het is bovendien de plek waar voor elk klein ding dat je op iTunes ziet wordt gezorgd. Dus die screenshots die je voor elke applicatie ziet, je raadt het al, ze worden met bijlage ingediend. Misschien wilt u verbinding maken met uw iPhone-app-programmeur om gewoon te wennen aan wat u kunt en kunt nalaten.

  Beoordeelt uw iPhone-applicatie.

  Apple hanteert een getrapte tariefstructuur, dus u hoeft alleen maar een tarief van 1-10 te selecteren om uw tarief wereldwijd in te stellen, d.w.z. als het 59p is in het VK, dan is het onmiddellijk 99 cent in de Verenigde Staten. Nogmaals, je hebt hier toegang toe met je iPhone-ontwikkelaar door Apple Attach te zien.

  De lay-out van uw iPhone-applicatie plannen.

  Op maat gemaakte toepassingen zullen zeker veel goedkoper zijn als u het werk op de grond doet. Hiermee geef ik precies aan wat je verlangt en maak ik ook een ‘werkcirculatie’-schema. Begin in wezen met een lege afbeelding van Iphone Reparatie Amsterdam┬áin het splash-display van uw iPhone-app en ook op de startpagina. Zoek uit welke schakelaars de onderkant van je iPhone-applicatie zullen vergezellen om het menu te produceren – je kunt 5 knoppen hebben.

  Maak vervolgens, gebruikmakend van veel lege iPhone-afbeeldingen, een geordend kader van uw iPhone-applicatie. Door dit te doen, kunt u in wezen uw ontwikkelaar onthullen hoe u wilt dat alles werkt, d.w.z. klik op deze link en het onthult ook dit scherm of zoekt dit ding. Maak je geen zorgen over de vraag of het technisch haalbaar is, want de ontwikkelaar van je iPhone-app zal zeker enkele alternatieven voor verbetering aanbevelen. Zodra het proces van de iPhone-app is voltooid, begrijpen u en uw ontwerper precies hoe de app zou moeten werken.

  Op maat gemaakte online app-Iphone Reparatie Utrecht.

  Nog maar ongeveer een jaar geleden, als je van plan was een iPhone-applicatie te ontwikkelen, moest je op zoek naar een oplossing op maat. Tegenwoordig veranderen dingen snel en zijn er een aantal in de Verenigde Staten gevestigde bedrijven en ook een bedrijf in het VK die een online oplossing voor uw applicatie bieden.

  Het fundamentele verschil tussen de groei van aangepaste iPhone-applicaties en aannemers voor het bouwen van online applicaties is de kosten en ook het aanpassingsvermogen. Dus het komt allemaal neer op ‘wat wil je dat je iPhone-app doet?’ en hoeveel wil je betalen?

  Met op maat gemaakte iPhone-applicaties kun je echt praktisch alles maken en er zijn bedrijven of individuen die zeer bedreven zijn op dit gebied. Vraag jezelf dus af wat je probeert te bereiken. Is het merkopbouw door briljant amusement of probeert u inhoud voor uw klanten te krijgen om a) met hen in contact te komen en ook uw merknaam op te bouwen of b) hen te helpen bij de laatste aankoop van uw dienst of product?

  Denk een paar jaar terug aan het gebruik van flash bij het ontwerpen van websites. Ik had het geluk om deel uit te maken van een website-pitch voor Disney en vermoed ook wat; we keken naar de hoofdrol met flits. Overigens hebben we het contract binnengehaald, hoe snel er ook overal complete flash-sites waren. Tegenwoordig is het een heel ander verhaal, voor de meeste websites is het primaire doel om snel en effectief inhoud over te brengen en op een manier die consumenten gebruiken